GRUPPTRÄNING OCH DANS

Vi vill att var och en som tränar hos oss skall uppnå bästa resultat efter sin egen förmåga. Den personliga känslan är viktig för oss, därför är våra klasser alltid små så att alla kan få hjälp. Våra instruktörer har lång erfarenhet och hög kompetens – därför kan vi ge bästa kvalitet på våra pass. Ta en titt på våra olika träningsformer och se vilken som passar dig bäst. Är du osäker, kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt utifrån dina förutsättningar.

Schema/Boka pass

CORE&FLEX

Funktionell träning som ger stabilitet, styrka och flexibilitet.
Tränar du Core&Flex regelbundet får du bättre hållning, blir starkare och ökar smidigheten.
Core&Flex passar alla åldrar och träningsnivåer. Passet avslutas med andningsövningar och avslappning.
Tid: 60 min.
Boka pass
Läs mer

MAMMATRÄNING

Ta med din bebis och kom i form! Vår mammaträning passar alla mammor efter graviditet och förlossning. Passen fokuserar på bäckenbotten, mage, höfter och rumpa men tar även tag i områden som stelhet i nacke och axlar och rygg.
Tid: 75 min
Boka pass
Läs mer

YINYOGA

Detta är ett skönt, avslappnande och meditativt yogapass som passar både nybörjare och dig som yogat förut. Tanken är att skapa en frizon i veckan då du tar dig tid för dig själv, att bara vara, att andas, meditera och njuta en stund.
Tid: 75 min, kurs om 6 ggr
Boka kurs
Läs mer

HIIT

Högintensiv intervallträning (HIIT) är ett bra alternativ för dig som vill förbättra din kondition, öka fettförbränningen och bli starkare. Alla kan vara med, då övningarna kan anpassas efter deltagarens förmåga. Alla ska känna sig utmanade – oavsett om du är nybörjare eller träningsvan.
Tid: 45 min
Boka pass
Läs mer

BEN&BALANS

Det här passet är speciellt framtaget för dig som vill öka muskelstyrkan i benen, fötterna, rumpan och core. Dessa muskelgrupper är förutsättningen för att du skall kunna ha god balans. Lämpligt för dig som är senior.
Tid: 60 min
Boka pass
Läs mer

BARNDANS

Tillsammans med vår välmeriterade danspedagog Hélène Petterson Hurtigh lär sig barnen sång- och danslekar, tränar sin bas- och finmotorik, tränar sina muskler och stimulerar fantasi och musikalitet. Lektionerna sker i små grupper och barndansen  ackompanjeras av vår konsertpianist Waldemar.

Barndans i tre grupper, från ca 3 år och uppåt.
Tid: 45 min, kurs om 12 ggr

Läs mer

PERSONLIG TRÄNING & KONSULTATION

Behöver du få hjälp att komma igång med träningen, råd om specialövningar eller inspiration till att höja dig till en ny träningsnivå? Vi hjälper dig!

Läs mer