BEHANDLINGAR

Massage

Varannan fredag och varannan torsdag är Tor Bratås, idrottsmassör och massageterapeut, hos oss för att ge massage.
Tors specialitet är att gå på djupet och hitta dina eventuella stelheter och problemområden. Han anpassar massagen efter varje kunds behov, vare sig det är uppmjukande massage eller idrottsmassage.

Behandlande övningar kan ges vid behov.

Massage, 60 min: 890 :-

Boka tid här.

Babymassage

Vad är Babymassage?

Babymassage är ingen behandling eller terapi. Det är kärleksfull beröring och kommunikation mellan det lilla barnet och föräldern/vårdnadshavaren. En stund där ni kommer nära varandra genom beröring, kontakt, glädje och innerlighet. En stund för avslappning, samspel och välbefinnande. Beröring är även något som vi inte kan leva utan och som vi mår bra av, både stora och små.

Vår kurs

Vår kurs följer IAIMs (International Association of Infant Massage) kursupplägg och etik. Vår Babymassage-instruktör Angelica Ungerfält är också utbildad genom IAIM.

Under kursens fem tillfällen kommer du som förälder/vårdnadshavare lära dig massera ditt barn lugnt och metodiskt och hela tiden på barnets villkor. Vi kommer blanda både praktik med lite teori, samt ha tid för samtal och diskussioner. Båda föräldrarna/vårdnadshavarna är välkomna. Vi bjuder på lättare fika.

Pris

Gruppkurs med max 8 deltagare – 1250 :- för 5 tillfällen 1,5-2 timmar/gång.

Läs mer och boka kurs här.

KONTAKTA OSS

Fyll i formuläret eller maila info@bodybygard.se

Kontaktformulär