GRUPPTRÄNING

Vi är ingen träningsfabrik eller kedja – hos oss blir du sedd.

Vi vill att var och en som tränar hos oss skall uppnå bästa resultat efter sin egen förmåga. Den personliga känslan är viktig för oss, därför är våra klasser alltid små så att alla kan få hjälp. Våra instruktörer har lång erfarenhet och hög kompetens – därför kan vi ge bästa kvalitet på våra pass. Ta en titt på våra olika träningsformer och se vilken som passar dig bäst. Är du osäker, kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt utifrån dina förutsättningar.

Schema/Boka pass

CORE&FLEX

Funktionell träning som ger stabilitet, styrka och flexibilitet.
Tränar du Core&Flex regelbundet får du bättre hållning, blir starkare, ökar din rörlighet och smidighet.
Core&Flex passar alla åldrar och träningsnivåer. Passet avslutas med andningsövningar och avslappning.
Första passet är gratis för nya medlemmar.
Tid: 60 min.
Boka pass
Läs mer

MAMMATRÄNING

Ta med din bebis och kom i form! Vår mammaträning passar alla mammor efter graviditet och förlossning. Passen fokuserar på bäckenbotten, mage, höfter och rumpa men tar även tag i områden som stelhet i nacke och axlar och rygg.
Tid: 75 min
Boka pass
Läs mer

HIIT

Högintensiv intervallträning (HIIT) är ett bra alternativ för dig som vill förbättra din kondition, öka fettförbränningen och bli starkare. Alla kan vara med, då övningarna kan anpassas efter deltagarens förmåga. Alla ska känna sig utmanade – oavsett om du är nybörjare eller träningsvan.
Passen hålls utomhus, om inget annat meddelats.

Tid: 45 min
Boka pass
Läs mer

PERSONLIG TRÄNING & KONSULTATION

Behöver du få hjälp att komma igång med träningen, råd om specialövningar eller inspiration till att höja dig till en ny träningsnivå? Vi hjälper dig!

Läs mer

YINYOGA

Detta är ett skönt, avslappnande och meditativt yogapass som passar både nybörjare och dig som yogat förut. Tanken är att skapa en frizon i veckan då du tar dig tid för dig själv, att bara vara, att andas, meditera och njuta en stund.

Tid: 75 min
Boka kurs
Läs mer