YOGA

Vi har två typer av Yoga hos oss; HathaYoga, som är bokningsbar/tillfälle och YinYoga som levereras som kurs. Läs mer nedan.

HATHAYOGA

Hathayogan är den mest kända formen av yoga, yogans grundform.   
Vi strävar efter att balansera kroppens energier för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling. Vi jobbar med fysiska rörelser och positioner i kombination med meditation och andingsövningar. Fokuset ligger på att vara närvarande på mattan och lägga märke till vad positionerna gör med din kropp.  Under 75min utforskar vi kropp och sinne genom aktivitet och vila. En lugn fysisk klass helt utan prestation.   
Klassen passar både nybörjare och dig som har yogat förut.   

Se schema och boka här.

Onsdagar kl 19.00 – 20.15 HathaYoga med Sarah Westlund

HathaYogan går att boka i vårt bokningssystem, precis som våra andra gruppträningspass.
Vill du gå på yogapassen kan du köpa ett 8-kort eller betala för enstaka pass.

Yoga 8-kort: 1980:-
Enstaka pass: 270:-

YINYOGA – KURS

Detta är ett skönt, avslappnande och meditativt yogapass som passar både nybörjare och dig som yogat förut. Tanken är att skapa en frizon i veckan då du tar dig tid för dig själv, att bara vara, att andas, meditera och njuta en stund.

Yinyoga är en yogaform där vi fokuserar på kroppens yinpartier, dvs. bindväv, ligament och leder. Alla rörelser utförs sittande eller liggande och vi håller samma position länge och praktiserar samtidigt medveten närvaro i stunden.
Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter yinyogan dina muskler slappna av helt.
Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den har visat sig hjälpa ryggvärk, knä- och/eller nackproblem och framför allt en stressad och snabb livsstil med mycket prestation. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska.

Denna YinYoga hålls i kurs-form med 6 tillfällen i varje kurs. Klassen är på måndagar kl. 19.30 – 20.45 (75 min).
Boka kurs här.

Kontakta oss om du har några frågor.