NYHETER OCH EVENT

Här kan du läsa vad som är på gång hos oss just nu. Här publicerar vi tider för terminsstart, eventuella ändringar i schemat eller kommande event.

Yoga hos oss

Vi är glada att berätta att vi har tre nya instruktörer som ska börja undervisa i yoga hos oss!

Stina Johansson, som kommer att hålla i Meridian YinYoga. Det är ett lugnt yogapass där varje position hålls i flera minuter. Ett avslappnande pass för dig som behöver varva ner. Torsdagar kl 18.00 – 19.15.
Sarah Westlund, som kommer att hålla i HathaYoga. Hathayogan är den mest kända formen av yoga, yogans grundform. Ett pass för dig som vill lära dig yogans grundpositioner. Onsdagar kl 19.00 – 20.15.
Alberto Manco, som kommer att hålla i Iyengar Yoga. Iyengar är en aktiv yogaform där du utmanas fysiskt. Ett pass för dig som vill träna upp din styrka och utmana dig själv. Torsdagar kl 19.45 – 21.00.
De nya klasserna startar v. 44.
Se schema här.
Lovisa Mellgren håller fortfarande kurser i YinYoga på måndagskvällarna.

Nu öppnar vi upp för inomhusträning!

Successivt ökar vi antalet pass inomhus eftersom vi ser att efterfrågan ökar. Extra viktigt i dessa tider är såklart att du stannar hemma vid minsta förkylningssymptom. Alla redskap på studion rengörs efter passen.

HIIT hålls utomhus på tisdagar kl 18, utanför studion, på torsdagar kl 18 i Lilla Änggården, och inomhus på onsdagar kl 09.

Profylaxkurser

I samarbete med Magplasket Majorna har vi profylaxkurser som leds av Angelica Ungerfält, diplomerad Profylaxbarnmorska.

Läs mer här.

Barndans

Ny barndans-kurs startar den 21 oktober.

Läs mer här.