Referensföretag


Northern Offshore Services
Mannerfeldt Dental AB
Berge Consulting AB
Göteborgs Universitet – Humanisten
Vitrolife AB
Newsec AB
Kontentan AB
IHM Business School
BASF
SML AB
Solveigs Förskolor AB
Närhälsan Linnéstaden, Barnmorskemottagningen
Närhälsan Kortedala, Barnmorskemottagningen

”Body by Gard har lärt mig hur man hanterar sina muskler och leder. Innan jag började var jag stel i axlar, nacke, rygg och knälederna. Efter att jag började med Body by Gard har det blivit mycket bättre, är inte lika stel som när jag började. Jag känner att det blir bättre varje gång jag går dit. Jag har provat det mesta inom träning, men det här är det bästa som hänt mig. Vi har en perfekt instruktör som hjälper var och en.”
/Lisbeth N, SAAB AB

”Jag hade ofta ont i nacke, skulderblad och rygg. Jag gick och provade på Body by Gard. Träningen går ut på att i lugnt tempo sträcka ut kroppen, vilket verkligen behövs när man sitter still så mycket som jag gör framför datorn. Denna träning har gjort att jag nästan aldrig har någon värk nu för tiden. Vi avslutar alltid med avslappning vilket gör att man får en massa ny energi. Body by Gard gör att jag troligtvis slipper värk i framtiden och att jag kommer att slippa bli sjukskriven.”
/Helen A, Ericsson AB

”Efter många år med ländryggsbesvär och ryggskott som kommit och gått, har jag under 1 och sedan 3 säsonger 1-2 gånger i veckan gympat Body by Gard. Nu har jag ryggbesvären under kontroll.
Många av mina kollegor som liksom jag tillbringar stora delar av dagarna framför datorn, har besvär med axlar och nacke, det har inte jag och det tackar jag Body by Gard för. Annika hittar på alternativa rörelser för dem som inte för sina besvär kan/törs göra en viss rörelse.”
/Jörgen Bäck

”Jag tycker att Body by Gards stretchingpass på Handelshögskolan är en utmärkt aktivitet för oss anställda. Det ger en mycket meningsfull avkoppling från det mestadels stillasittande arbetet vid datorn. Genom enkla rörelser går vi igenom våra mer eller mindre stela muskler. Jag hade tidigare ryggproblem som enligt läkare orsakas av en lätt artros. Detta känner jag nästan aldrig av numera, vilket är underbart.”
/Eva-Lena N, Handelshögskolan i Göteborg

”Efter år av mer eller mindre daglig värk i höger axel/nacke och många starka värktabletter ser jag nu en ände på eländet. Jag har under alla år tidigare provat det mesta; massage, akupunktur, naprapat, osteopati, osv. Allt har bara hjälpt kortsiktigt. Nu känns det underbart att kunna gå till jobbet utan varken värk eller med starka tabletter i kroppen.”
/Jeanette S, Handelshögskolan i Göteborg

”Jag har deltagit i Body By Gards stretchingprogram på min arbetsplats en gång i
veckan under cirka två år. Jag är otroligt nöjd med resultatet. Tidigare hade
jag problem med yrsel och spänningar i nacke/öra och besökte regelbundet
(varannan månad) en naprapat. Eftersom jag nu klarar mig utan
naprapatbehandlingar, rekommenderar jag varmt att deltaga i Body by Gards
stretchingprogram.”
/Madeleine tandsköterska för Magnus Andrup/Mannerfeldt Dental.

Kontakta oss