MÅ BRA PÅ JOBBET MED VÅR FÖRETAGSTRÄNING!

Body by Gard har sedan 1993 arbetat långsiktigt med förebyggande träning och friskvård mot företag för hållbara resultat.

Utmaningen med stillasittande och statiskt arbete är de fysiska problemen som ökar enormt i hela vårt samhälle. Nationella riktlinjer rekommenderar 30 minuters fysisk aktivitet av minst måttlig intensitet varje dag. (Arbetsmiljöverket)

Problemen kan bli kostsamma för företaget eftersom de kan leda till hög sjukfrånvaro och orsakar ofta onödigt lidande för den enskilde.

Vårt koncept är enkelt och effektivt

En instruktör från Body by Gard kommer till er och levererar ett 30 minuters stretchingpass till era medarbetare.

Passet är framtaget och utvecklat under många år med syfte att förebygga problem med nacke, rygg, huvudvärk mm. så som  stillasittande – eller stående – arbete framför datorn ofta ger upphov till. Vårt stretchingprogram motverkar problem med värk och därmed färre sjukskrivningsdagar. Passen bidrar till ökad trivsel, mer välbefinnande och det blir också en social mötesplats. Man behöver inte byta om, och alla kan vara med. Vi har med allt som behövs.

Passet kan t.ex. levereras i ett konferens- eller lunchrum eller i ett annat stort utrymme.

Kostnadsfritt prova-på-pass

Syftet med det kostnadsfria prova-på-passet är att demonstrera hur passen går till i de anställdas normala arbetsmiljö. Avsikten är att implementera rörelseövningar och stretching i vardagen, en eller fler gånger i veckan, så att det blir en naturlig del av arbetsveckan. Arbetsgivaren betalar för dessa pass. De anställdas friskvårdsbidrag  är ej tänkta att använda till detta.

Det är viktigt att prova-på-passet är förankrat hos berörda beslutsfattare – för eventuell fortsättning.

Vi erbjuder dessa tjänster till företag

Stretchingpass på arbetet – 30 min

Stretchingpass på konferens – 30 minuter
Högintensivt intervallpass – utomhus – 40 minuter

Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till er.

Kontakta oss