MÅ BRA PÅ JOBBET MED VÅR FÖRETAGSTRÄNING!

Ont i ryggen, huvudvärk, värk i axlar och nacke, nackspärr, musarm och allmän stelhet är problem som tyvärr alltför många upplever på arbetsplatsen.
Problem som är kostsamma för företaget eftersom de kan leda till hög sjukfrånvaro och ofta orsakar onödigt lidande för den enskilde.

Body by Gard erbjuder ett program som åtgärdar de flesta av dessa problem.
Vi tecknar en prenumeration med ert företag och en av våra instruktörer kommer samma tid, en eller fler gånger/vecka. Passet kan tex levereras i ett konferens- eller lunchrum eller i ett annat stort utrymme.

Alla kan vara med, man behöver inte byta om. Instruktionen ges pedagogiskt och deltagarna får större förståelse för vad som orsakar problem och stelheter och lär sig att hantera innan problemen blir för stora.

Med Body By Gards får ni en professionell företagsträning med:
• Personlig uppföljning
• Skräddarsydda program som medarbetaren lätt kan repetera vid behov

Låter det intressant?
Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till er.

VI ERBJUDER TVÅ OLIKA TRÄNINGSPASS FÖR FÖRETAG:

Stretchingpass på arbetet – 30 min
Utomhusträning i anslutning till arbetsplatsen eller i Slottskogen – 40 min

Referensföretag

Handelshögskolan i Göteborg
SAAB AB
Försvarsmakten
Ericsson AB
Vitrolife AB
Mannerfeldt Dental AB
Christian Berner AB
Newsec AB
Kontentan AB
IHM Business School
BASF
SML AB
Solveigs Förskolor AB
Närhälsan Linnéstaden, Barnmorskemottagningen
Närhälsan Kortedala, Barnmorskemottagningen

“Body by Gard har lärt mig hur man hanterar sina muskler och leder. Innan jag började var jag stel i axlar, nacke, rygg och knälederna. Efter att jag började med Body by Gard har det blivit mycket bättre, är inte lika stel som när jag började. Jag känner att det blir bättre varje gång jag går dit. Jag har provat det mesta inom träning, men det här är det bästa som hänt mig. Vi har en perfekt instruktör som hjälper var och en.”
/Lisbeth N, SAAB AB

“Jag hade ofta ont i nacke, skulderblad och rygg. Jag gick och provade på Body by Gard. Träningen går ut på att i lugnt tempo sträcka ut kroppen, vilket verkligen behövs när man sitter still så mycket som jag gör framför datorn. Denna träning har gjort att jag nästan aldrig har någon värk nu för tiden. Vi avslutar alltid med avslappning vilket gör att man får en massa ny energi. Body by Gard gör att jag troligtvis slipper värk i framtiden och att jag kommer att slippa bli sjukskriven.”
/Helen A, Ericsson AB

“Efter många år med ländryggsbesvär och ryggskott som kommit och gått, har jag under 1 och sedan 3 säsonger 1-2 gånger i veckan gympat Body by Gard. Nu har jag ryggbesvären under kontroll.
Många av mina kollegor som liksom jag tillbringar stora delar av dagarna framför datorn, har besvär med axlar och nacke, det har inte jag och det tackar jag Body by Gard för. Annika hittar på alternativa rörelser för dem som inte för sina besvär kan/törs göra en viss rörelse.”
/Jörgen Bäck

“Jag tycker att Body by Gards stretchingpass på Handelshögskolan är en utmärkt aktivitet för oss anställda. Det ger en mycket meningsfull avkoppling från det mestadels stillasittande arbetet vid datorn. Genom enkla rörelser går vi igenom våra mer eller mindre stela muskler. Jag hade tidigare ryggproblem som enligt läkare orsakas av en lätt artros. Detta känner jag nästan aldrig av numera, vilket är underbart.”
/Eva-Lena N, Handelshögskolan i Göteborg

“Efter år av mer eller mindre daglig värk i höger axel/nacke och många starka värktabletter ser jag nu en ände på eländet. Jag har under alla år tidigare provat det mesta; massage, akupunktur, naprapat, osteopati, osv. Allt har bara hjälpt kortsiktigt. Nu känns det underbart att kunna gå till jobbet utan varken värk eller med starka tabletter i kroppen.”
/Jeanette S, Handelshögskolan i Göteborg

”Jag har deltagit i Body By Gards stretchingprogram på min arbetsplats en gång i
veckan under cirka två år. Jag är otroligt nöjd med resultatet. Tidigare hade
jag problem med yrsel och spänningar i nacke/öra och besökte regelbundet
(varannan månad) en naprapat. Eftersom jag nu klarar mig utan
naprapatbehandlingar, rekommenderar jag varmt att deltaga i Bodygards
stretchingprogram.”
/Madeleine tandsköterska för Magnus Andrup/Mannerfeldt Dental.

Kontakta oss