Med ett medlemskap hos oss på Body by Gard får du ta del av hela vårt grupptränings-utbud men också av den kunskap, erfarenhet och skicklighet som finns hos våra instruktörer. Som medlem hos Body by Gard har du alltid förtur till våra bokningsbara pass och dessutom får du ta del av våra exklusiva medlemsevent och erbjudanden.

Nya kunder är varmt välkomna att prova på ett kostnadsfritt pass på antingen Core&Flex, Ben&Balans, HIIT, Utomhusträning eller StressLess.
Boka prova-på-pass
Våra medlemsevent och erbjudanden
Våra medlemsvillkor

KLIPPKORT

Med våra klippkort har du friheten att välja om du vill träna en eller flera dagar i veckan och vilken dag som passar dig.
Du har möjlighet att välja mellan att träna Core&Flex, Ben&Balans, HIIT, Utomhusträning eller StressLess – du bestämmer.

Pris och upplägg 

MAMMATRÄNING

En träningsform för dig som är mamma och nyss genomgått graviditet och förlossning. När du tränar mammaträning kan du välja mellan två olika upplägg. 4 eller 8 gånger á 75 min.

Pris och upplägg

HIIT / UTOMHUSTRÄNING

Med dessa träningsformer kan du välja om du vill träna inomhus i studion eller utomhus i naturen. Har du ett klippkort har du möjlighet att träna på de här passen. Vill du däremot endast träna dessa högintensiva pass kan du köpa ett 10-kort eller enstaka pass.

Pris och upplägg

PERSONLIG TRÄNING

Personligt träningsprogram exklusivt framtaget efter dina behov.
45 minuter träning/konsultation

Pris och upplägg

BARNDANS

Barndans i små grupper med välmeriterad danspedagog och pianist. Från ca 3 år och uppåt.

Pris och upplägg

BOKA PASS