MAMMATRÄNING

Ta med din bebis och kom i form!
Vår mammaträning är designad för att du ska känna dig stark och bygga upp din kropp igen efter graviditet och förlossning.

Alla kan vara med, oavsett tidigare träningsvana. Träningen vänder sig till alla nyblivna mammor oavsett om du har haft en komplikationsfri förlossning, fött med kejsarsnitt, haft foglossningar, har separerade magmuskler m.m.

Vi tränar inre styrka med mycket fokus på bäckenbotten, mage, rygg och höfter/rumpa.
Eventuell stelhet i nacke och axlar, problem med rygg eller höfter hanteras genom styrkeövningar och stretching.
Träningen är lugn, men utmanande, och självklart får du ta med din bebis.

Mammaträningen hålls av certifierad MammaMage-tränare, Fia Gard, med många års erfarenhet och hög kompetens. Undersökning av magmusklerna för att upptäcka en eventuell diastas (separerade magmuskler) görs på plats, vid intresse.Certifierad Mamma Mage tränare

Vi rekommenderar att du väntar med mammaträningen tills du fått grönt ljus från din barnmorska på MVC samt gjort en efterkontroll. Sedan kan du träna hur mycket och länge du vill!

Hör av dig om du har några funderingar eller frågor!
Vi finns i Långedrag, Göteborg.

OBS! Vår instruktör, Fia, studerar samtidigt på universitet. På grund av detta behöver vi anpassa tiderna för mammaträningen efter hennes schema i skolan. Därför har vi ingen fast tid, utan kan passen läggs ut i schemat vecka för vecka.
Kanske blir det ibland på eftermiddagar, ibland på helger. Hoppas ni har överseende med detta!
För att det ska bli så lätt som möjligt att boka sig utan att binda sig har vi tagit bort de tidigare 4- och 8-korten, och säljer nu istället lösnummer. Priset är detsamma/gång. 

Boka dig genom att klicka på länken nedan:

Schema/Boka pass